Herlev Redder Maden
Lokale virksomheder vil mindske madspild.
I samarbejde med virksomheden FoodOp har Herlev Kommune sat gang i projektet: Herlev Redder Maden. Her skal et digitalt madspildssystem hjælpe kantiner og catering-virksomheder med at reducere madspild og blive klogere på klimaaftrykket fra forskellige menuer.
I projektet deltager fem Herlev-virksomheder: Lemvigh-Müller, Boka Group, Papyro-Tex, Carl Ras og Sharkhouse. Også kommunens tre plejecentre er en del af projektet. Projektet løber over et halvt år, og som afslutning afholdes et åbent møde, hvor resultaterne af projektet vil blive præsenteret for alle interesserede.
De fælles målsætninger for pilotprogrammet er:
· at reducere madspild med op til 70% om året.
· at reducere CO2 aftrykket med op til 35% om året.
· at opnå en samlet besparelse på +500.000 kr. i pilotvirksomhederne om året.
Kommentarer