Magaxin

Fornyelse på kontoret

Artiklen er sponsoreret.

Hvis du arbejder på kontor, er du stensikkert dygtig til at anvende it-programmer, kommunikationsredskaber på computeren og måske endda lave flotte præsentationer, som du kan blære dig med til jeres møder. Men, det er ikke sikkert, at du er superferm til at klare elektriske installationer, og så er det godt at kende en dygtig elektriker – som kan hjælpe jer på kontoret, når der skal hænges nye lamper op eller føres nye ledninger. Det kan også ske, at I skal have lavet lidt forandringer på kontoret, og så er det godt at kende en handyman til erhverv og kontor, som kan hjælpe jer med alt fra at rykke rundt på kontoret, lave mindre projekter eller måske istandsætte det gamle køkken.

Få god hjælp til elektriciteten

Nej, det med at kende sine begrænsninger og udnytte, at der findes dygtige håndværkere, som hellere end gerne vil hjælpe jer på kontoret. Når I skal have installeret nye computere, opsat en ny og god kaffemaskine i kantinen, eller blot skal have installeret nyt lys på badeværelset, så spar jer selv for bøvlet og ring til en dygtig elektriker. Så er I sikre på, at det bliver gjort hurtigt og effektivt, så I kan koncentrere jer om jeres sædvanlige arbejdsgange på kontoret.

En handyman kan lidt af det hele

Og hvis I har forefaldende opgaver, som efterhånden har hobet sig op, så kontakt en handyman, som kan hjælpe jer med lidt af hvert. Uanset om det er gardinstænger, som skal hænges op, borde som skal flyttes, mindre projekter, som skal fuldendes, eller noget helt fjerde, så kan en handymand hjælpe med det meste. Modsat jer, har han nemlig ikke ti tommelfingre, men er i stedet en knag til at gennemskue praktiske løsninger på mange små problemer. Så tøv ikke med at ringe efter hjælp fra de lokale håndværkere, så kontoret kan være i lige så skarp form, som jer.

Kommentarer