Kultur

Efter 5-årig pause er Placebo aktuelle med ny musik og en tour

PLACEBO

STORE VEGA

LØRDAG 8. OKTOBER 2022

Efter en 5-årig pause er Placebo aktuelle med ny musik og en tour hvor de kommer forbi VEGA til oktober 2022.

Placebo er varme igen. I september genopstod de fra deres lange dvale for at udgive deres første single i fem år, ‘Beautiful James’. Singlen er fra det kommende album ’Never Let Me Go’ og er en munter og festlig sang. I løbet af de 25 år bandet har eksisteret, og har solgt mere end 13 millioner albums, har de bevist at de er mestrer i at beskrive menneskets tilstand. Bandets unikke måde at dissekere deres egne gode og dårlige sider har længe været et tilflugtssted for lyttere der føler sig fanget i mainstreamens traditioner. 

På det nye album fortsætter duoen med at belyse de områder af samfundet som ofte kan være lidt svære at snakke om. Vokalist/guitarist Brian Molko og bassist Stefan Olsdal, som har været i hovedmedlemmerne i bandet siden starten, har gravet dybt for at skabe deres længeventede ottende album. På ’Never Let Me Go’ viser de alle deres evner som sangskrivere og producere og har skabt et værk der tilfredsstiller deres nærmest brutale behov for at udtrykke deres meninger og følelser.

Albummet er skabt i løbet af en periode med svær søvnløshed, og hvor bandet vendte deres kreative proces på hovedet med en fornyet tilgang: I stedet for at starte med at producere musikken, som man typisk ville gøre, begyndte de at lave sangene ud fra billeder og sangtitler, der vækkede nogle bestemte følelser i dem. ’Never Let Me Go’ er musik for de ordentlige og de uordentlige, for natteravnene, aktivisterne og for dem der tager pis på alt og alle, så de har noget at lytte til i deres fritid. Det viser også en gribende ny lyd og stil fra Placebo som man kan glæde sig til at opleve i VEGA til oktober 2022.

Billetpriser: 550 kr. + gebyr

Billetsalget starter 17. november kl. 10.00 via vega.dklivenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale: 15. november kl. 10:00

Kommentarer