Kultur

Beach House kommer til Falkoner Salen til juni

BEACH HOUSE

FALKONER SALEN

9. JUNI 2022

Beach House er klar med deres ottende album og besøger i den forbindelse Danmark med koncert i Falkoner Salen til juni.

Beach House består af vokalist/ keyboardspiller Victoria Legrand og guitarist Alex Scally og har været et af de mest anerkendte amerikanske acts i løbet af de sidste 15 år. Fra deres selvbetitlede debutalbum i 2006 til deres seneste udgivelse ”7” har de bevæget sig fra en charmerende lo-fi lyd til overjordisk perfektion, når de kombinerer hypnotiske melodier med Legrands smukke stemme og skaber et unikt lydunivers der er deres helt eget.

Da bandet udgav deres debutalbum for 15 år fik de hurtigt nogle prominente indie-fans, inklusiv Grizzly Bear, som inviterede dem med på tour. I 2008 udkom ”Devotion”, og de brød for alvor gennem indie-muren med deres spektakulære “Teen Dream” fra 2010. I 2012 fulgte de op med ”Bloom” og i august 2015 udkom bandets femte fuldlængde album, ”Depression Cherry”. Derefter udgav de ”B-Sides and Rarities”, der hjalp dem med at få ryddet op i det kreative skab, lægge fortiden på hylden og starte på ny. ”7” udkom i 2018 og nu er gruppen klar med deres ottende album ”Once Twice Melody” som udkommer til februar 2022.

”Once Twice Melody” er det første album der er produceret udelukkende af Beach House. Det er også første gang at de har brugt et live strygerensemble. På albummet er der 18 numre som vi blive udgivet som 4 kapitler med lyrikanimationer til hver sang. Det første chapter er ude i morgen 10. november og kan findes via dette link: https://ffm.to/beachhouseotm.

Billetpriser: 425 kr. + gebyr.

Billetsalget starter 19. november kl. 10.00 via ticketmaster.dk og livenation.dk

Live Nation presale: 18. november kl. 10:00.

Kommentarer